Waardering en erkenning

Vrijwilligers maken het verschil voor vele verenigingen, zorginstellingen, stichtingen en maatschappelijke instanties. Zoveel tijd, enthousiasme en inzet mag gewaardeerd worden. Elke organisatie doet dit op zijn eigen manier. Ook de Vrijwilligerscentrale Nijmegen vindt het belangrijk om hier aandacht aan te geven. Wij doen dit op de volgende manieren:

Europass

In je vrijwilligerswerk wordt er een beroep gedaan op verschillende vaardigheden. De Europass voor vrijwilligers is een officieel Europees erkend document, waarin jouw ervaring en competenties, die je in je vrijwilligerswerk laat zien, worden benoemd. Samen met jou en de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet, worden jouw specifieke vaardigheden in kaart gebracht en erkend in een persoonlijke Europass. De Europass geeft niet alleen inzicht in je kwaliteiten, het is ook een prachtige toevoeging aan je C.V.!
Meer…
 

Lokaal Compliment

Ieder jaar in december, organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen in opdracht van de gemeente Nijmegen het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen; het Lokaal Compliment. Of je nu één keer per jaar een handje helpt op de basisschool, of je wekelijks inzet voor je sportclub: dit feest is voor iedereen die vrijwillig een steentje bijdraagt aan onze mooie stad Nijmegen. 
Meer….