Welkom

Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe: dé plek!

Bij het Vrijwilligers steunpunt zit u goed als u iets op het gebied van vrijwillige inzet wilt doen of al doet. Niet alleen voor informatie en advies, maar ook voor leuke vacatures, interessante cursussen of extra ondersteuning.

Ons aanbod:

Vacaturebank

Via de vacaturebank kunt u heel gemakkelijk zoeken binnen het totale aanbod van vrijwilligerswerk in Overbetuwe en omstreken. Als u een passende vacature hebt gevonden, neemt u zelf contact op met de organisatie van uw keuze.

De vacaturebank voorziet niet in individuele hulpvragen of matches zoals bijvoorbeeld maatjes. Daarvoor kunt u hier terecht.

Informatie, advies en ondersteuning

De medewerkers van het Vrijwilligers Steunpunt zijn behulpzaam bij de zoektocht naar het vrijwilligerswerk dat bij u past. Ze kunnen u informatie geven over het vrijwilligerswerk zelf, maar ook bijvoorbeeld over uw rechten en plichten als vrijwilliger, onkostenvergoedingen, verzekeringen en vrijwilligerswerk met behoud van uitkering. Maar organiseren ook cursussen. Heeft u geen idee wat uw kwaliteiten zijn of vindt u het leggen van een eerste contact lastig? Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.

Inloopspreekuren

De laatste vrijdag van de maand van 10.30 tot 11.30 uur is er inloopspreekuur in de Wieken in Elst. Tijdens het inloopspreekuur is een medewerker van het Vrijwilligers Steunpunt aanwezig voor informatie en advies en voor het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste aansluit bij uw wensen en talenten. Ook helpen wij u bij het inschrijven bij de vacature en talentenbank of Ons overbetuwe en Overbetuwe voor elkaar.

Social media

Ook via social media zijn we actief. Voeg ons toe op facebook of twitter En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.