Inloopspreekuur

Op zoek naar meer informatie over vrijwilligerswerk? Benieuwd naar leuke vacatures in de buurt? Of misschien wilt u juist iets doen in uw eigen wijk? Advies nodig wat het beste bij u zou passen? Voor deze vragen (en meer!) kunt u vanaf heden ook terecht bij het inloopspreekuur Vrijwilligerswerk.

Het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe ondersteunt vrijwilligers en organisaties in de Overbetuwe. Tijdens de inloopspreekuren is een medewerker aanwezig voor informatie en advies en voor het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste aansluit bij uw wensen en talenten.

Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe: dé plek!

Bij het Vrijwilligers steunpunt zit u goed als u iets op het gebied van vrijwillige inzet wilt doen of al doet. Niet alleen voor informatie en advies, maar ook voor leuke vacatures, interessante cursussen of extra ondersteuning.

Informatie, advies en ondersteuning

De medewerkers van het Vrijwilligers Steunpunt zijn behulpzaam bij de zoektocht naar het vrijwilligerswerk dat bij u past. Ze kunnen u informatie geven over het vrijwilligerswerk zelf, maar ook bijvoorbeeld over uw rechten en plichten als vrijwilliger, onkostenvergoedingen, verzekeringen en vrijwilligerswerk met behoud van uitkering. Heeft u geen idee wat uw kwaliteiten zijn of vindt u het leggen van een eerste contact lastig? Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.

Inloopspreekuren

Iedere week op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur is er inloopspreekuur in de Wieken in Elst. Tijdens de inloopspreekuren is een medewerker van het Vrijwilligers Steunpunt aanwezig voor informatie en advies en voor het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste aansluit bij uw wensen en talenten.

Deze spreekuren vinden plaats op:

Locatie De Wieken

Prinses Irenestraat 49

6661EA Elst

 

 

 

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken