Inloopspreekuur

Op zoek naar meer informatie over vrijwilligerswerk? Benieuwd naar leuke vacatures in de buurt? Of misschien wilt u juist iets doen in uw eigen wijk? Advies nodig wat het beste bij u zou passen? Voor deze vragen (en meer!) kunt u vanaf heden ook terecht bij het inloopspreekuur Vrijwilligerswerk.

Het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe ondersteunt vrijwilligers en organisaties in de Overbetuwe. Tijdens de inloopspreekuren is een medewerker aanwezig voor informatie en advies en voor het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste aansluit bij uw wensen en talenten.

Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe: dé plek!
Bij het Vrijwilligers steunpunt zit u goed als u iets op het gebied van vrijwillige inzet wilt doen of al doet. Niet alleen voor informatie en advies, maar ook voor leuke vacatures, interessante cursussen of extra ondersteuning.

Informatie, advies en ondersteuning
De medewerkers van het Vrijwilligers Steunpunt zijn behulpzaam bij de zoektocht naar het vrijwilligerswerk dat bij u past. Ze kunnen u informatie geven over het vrijwilligerswerk zelf, maar ook bijvoorbeeld over uw rechten en plichten als vrijwilliger, onkostenvergoedingen, verzekeringen en vrijwilligerswerk met behoud van uitkering. Heeft u geen idee wat uw kwaliteiten zijn of vindt u het leggen van een eerste contact lastig? Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.

Inloopspreekuur
Tijdens de inloopspreekuur is er een medewerker van het Vrijwilligers Steunpunt aanwezig voor informatie en advies en voor het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste aansluit bij uw wensen en talenten. Ook helpen wij u graag bij het inschrijven bij de Vacature- en talentenbank, Ons overbetuwe en Overbetuwe voor elkaar.

Deze spreekuren vinden plaats op:
Locatie: De Wieken, Prinses Irenestraat 49, 6661EA Elst
Wanneer: elke laatste vrijdag van de maand
Tijd: van 9.30-11.30