Zoeken

Zoekopties wissen

Onderwijs

Mijn aanbod is: Nederlandse taal aanleren op wat voor niveau

creatief

Mijn aanbod is: Omgaan met mensen en dieren.

Geduldige lieve vrouw met goede contactuele eigenschappen

Mijn aanbod is: Profiel Ik ben een enthousiaste, vrolijke, spontane en representatieve vrouw met goede contactuele eigenschappen. Daarnaast ben ik flexibel, creatief, duidelijk en geduldig. In het werk ben ik een betrokken werknemer, en ga zeer respectvol met de cliënten om. Ook vind ik humor op de werkplek van belang.

Handig man

Mijn aanbod is: Allround, buitenshuis bij voorkeur

meelevend

Mijn aanbod is: Ik ben in het bezit van een EHBO diploma. Goed in communiceren, in het nederlands maar spreek tevens de engelse taal vloeiend. Ben empatisch maar geen "push-over."

Begeleidster taal en healing

Mijn aanbod is: Mensen veiligheid en rust bieden op mijn plek met de natuur en dieren. Taal is n hobby. Spreek ze ook goed. Taalles geven is mensen ontmoeten en hun cultuur leren kennen. Ik heb n stilteplek en ben ervaring deskundige met trauma s.

Klussen

Mijn aanbod is: Heel mijn leven huismeester geweest Onderhoud en in goede staat houden gebouwen en gebruiksvoorwerpen

Begeleiden

Mijn aanbod is: Mensen begeleiden in hun eigen tempo.

enthousiaste doorzetter

Mijn aanbod is: Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan, maar zeker ook om administratief werk te doen, mensen te woord te staan

spontaan

Mijn aanbod is: Ik ben goed in mensen vermaken, ik wil ze graag plezier brengen.

Jill Hoegen

Mijn aanbod is: Ten eerste hoop ik dat mijn leeftijd niet gelijk afschrikt. Ik ben een zorgzame aankomende 5 havo leerling die nauwkeurig, sociaal en sportief is. Op dit moment wil ik mij gaan voorbereiden op de opleiding HBO-v. Ik wil graag kennis opdoen door middel van vrijwilligerswerk in de zorg. Waar ik denk goed in te zijn is mensen te helpen, te begeleiden en te ondersteunen.

Sociaal actief persoon met ervaring in de zorg en administratie

Mijn aanbod is: Ik ben een sociaal persoon die goed kan luisteren en die open staat om te leren. Door mijn diverse talenten ben ik breed inzetbaar. Ik heb ervaring in de ouderenzorg en ik heb de laatste 3 jaar gewerkt in de administratieve sector. Door mijn ervaring ben ik breed inzetbaar.

Talenten

Mijn aanbod is: Ik ben een georganiseerde vrouw. Ik ben nagelstyliste aan huis. Ik vind dit erg leuk om te doen. Ik maak schoon op scholen, dit is mijn baan. Ik ben goed in decoraties maken. Ik ben goed in praten met een ander en ervaringen met anderen delen.

communicatie

Mijn aanbod is: Ik ben een Cubaanse vrouw van 32 jaar. Ik woon sinds vier maanden met mijn partner in Elst. Ik studeer Nederlands voor mijn inburgeringsexamen A2. Ik wil graag een betaalde baan vinden in de omgeving van Elst. Om mijn Nederlands te verbeteren, wil ik heel graag vrijwilligerswerk doen.

Syrische Hovenier zoekt ervaring

Mijn aanbod is: Ik ben een Syrier met een Nederlands Inburgeringsdiploma. Ik was hovenier, en wil dat graag weer doen maar moet daarmee in Nederland nog praktijkervaring opdoen.

HR- Bedrijfskunde professional

Mijn aanbod is: Sinds juli 2016 ben ik afgestuurd aan de opleiding Bedrijfskunde MER. Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen bij Tempo-Team en heb dus ervaring met werving en selectie, beoordelings- en functioneringsgesprekken en administratieve taken. Mijn minor heb ik toegespitst op organisatieadvies waarbij training en coaching centraal stond. Naast mijn studie ben ik medewerker geweest van het HAN voorlichtingsteam. Ik gaf presentaties en organiseerde/begeleide bijeenkomsten voor toekomende studenten.

Organisatorische en structurerende hulp

Mijn aanbod is: Ik wil graag helpen op een administratieve functie. Ik ben bezig met reintegreren en zoek een kans werkervaring op te doen. Wil je meer weten, dan vertel ik daar graag over in een gesprek of via de mail.

behulpzaam

Mijn aanbod is: ik ben behulpzaam en goed in taal, ik wil voor andere klaarstaan.

Gevoelsmens

Mijn aanbod is: Luisteren, helpen, koken, gevoelsmens, organiseren, praatje maken, coaching, adviseren, plannen.