Het Toonbeeld

Welke vrijwilliger staat dit jaar in het zonnetje?

Burgemeester Toon van Asseldonk reikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van het gemeentebestuur Het Toonbeeld uit. Met deze prijs, bestaande uit een beeldje en een oorkonde, zet de gemeente Overbetuwe een vrijwilliger in het zonnetje die zich afgelopen jaar met hart en ziel heeft ingezet.

Ruim 10.000 vrijwilligers

Wist u dat de Overbetuwe zo'n 10.000 vrijwilligers telt? Mensen die zich zonder terughoudendheid inzetten voor hun medemens, natuur of cultuur. Zonder al deze betrokkenheid werd er niet zoveel prachtig werk verzet.

Het toonbeeld 2017

Riekie Brugmans heeft dit jaar op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Overbetuwe in het gemeentehuis in Elst de vrijwilligersprijs ‘Het Toonbeeld’ van 2017 gekregen. 

Een vrijwilliger, of een groep vrijwlligers voordragen voor Het Toonbeeld van 2018? Dat kan nu al! We hebben er een speciaal formulier voor gemaakt. We raden u hierbij aan om echt alle vragen uitvoerig te beantwoorden, zodat het Vrijwilligers Steunpunt de jury een uitgebreid en volledig verhaal kan voorleggen. De ervaring leert dat kleine, niet zorgvuldig ingevulde formulieren snel ter zijde worden geschoven.
Klik hier en vul het formulier in.