9e Editie Netwerkavond De Bestuurstafel

Thema: Timemanagement

Spreker Wouter Hesseling - 'Multitasken is een mythe'

Ook tijdens deze 9e editie van de netwerkavond De Bestuurstafel kunnen besturen en andere kaderleden van vrijwilligersoranisaties uit de gemeenten Rheden en Rozendaal elkaar ontmoeten.

Laat u prikkelen door collega-besturen en ervaringsdeskundigen om de netwerkavond te verlaten met ervaringen, tips, ideeën en handvatten.

Dinsdagavond 23 oktober

Dinsdag 23 oktober is spreker Wouter Hesseling uitgenodigd. Bedrijfstrainer Wouter maakt met zijn interactieve lezingen deelnermers bewust van de nadelen van multitasken. De toehoorders krijgen handvatten hoe zij veertig procent efficiënter kunnen werken.

De lezing is niet alleen leerzaam, het heeft tevens een zeer hoge amusementswaarde.

 

Multitasken, switchtasken & monotasken

Wouter wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken, beantwoordt vragen, allemaal terwijl hij tien zeer breekbare borden draaiende probeert te houden.

Wouter Hesseling signaleerde als bedrijfstrainer dat het merendeel van de werknemers de hele dag door probeert te multitasken en zichzelf en de anderen daarmee ernstig tekort doen. Aan de hand van zijn ervaringen, literatuur over dit onderwerp en talloze gesprekken met wetenschappers van drie universiteiten in Nederland heeft Wouter het concept 'Multitasken is een mythe' ontwikkeld.

Inmiddels wordt Wouter gezien als een expert op dit vakgebied.

Timemanagement

Het Sportbedrijf Rheden en het Loket Vrijwilligerswerk van de gemeenten Rheden en Rozendaal willen bestuurs- en kaderleden van vrijwilligersorganisaties deze lezing over timemanagement niet onthouden. Een lezing die iedereen tot nadenken zet om met meer plezier en efficientie zowel het vrijwilligerswerk als de functie in het bedrijfsleven zo goed mogelijk uit te kunnen blijven voeren.

 

Aanmelden (graag voor 18 okt.)  klik hier

 

9e editie netwerkavond De Bestuurstafel:

Datum: dinsdagavond 23 oktober

Locatie: Kantine zwembad De Hangmat, IJsselsingel 7 Rheden

 

Programma:

19.30 - 19.45 uur: inloop

19.45 uur: aanvang programma

21.15 uur: netwerken, hapje & drankje

 

Extra informatie:

Rick Verdouw - Sportbedrijf Rheden, mail: R.Verdouw@rheden.nl  tel.: 06 257 676 50

Maud van Braam - Loket Vrijwilligerswerk Radar Uitvoering Oost, mail: MvBraam@radaruitvoering.nl  tel.: 06 115 946 70

 

Uitnodiging in PDF-bestand: klik hier