Speeddaten met besturen

Heb je wat in je mars en wil je extra van betekenis zijn voor organisaties en verenigingen? Kom dan speeddaten met besturen. 

Vrijwilligers die een bestuursfunctie of een andere kaderfunctie ambiëren binnen het vrijwilligerswerk, maar nog niet precies weten welke vrijwilligersorganisatie bij ze past, kunnen in de tweede helft van november speeddaten met diverse besturen. 

Vrijwilligersorganisaties die al een tijdje op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester, secretaris, voorzitter, algemene bestuursleden of coördinatoren en commissieleden, krijgen de mogeijkheid om de vacante functies aan te bieden aan potentiële kandidaten. 

De avond is in tweeën gedeeld. In het eerste gedeelte ondersteunt Fred Beumer de vrijwilligers hoe zijn zichzelf het beste kunnen presenteren aan de bestuursleden van de verschillende vrijwilligersorganisaties. Dit pitchen kan u altijd van pas komen.

Maud van Braam van het Loket Vrijwilligerswerk ondersteunt de vrijwilligersorganisaties zodat zij de vacante functies zo duidelijk mogelijk in functieprofielen kunnen aanbieden aan kandidaat-vrijwilligers. 

In het tweede gedeelte van de avond ontmoeten de besturen en kandidaat-vrijwilligers elkaar in een interactieve speeddate-sessie. 

Wellicht worden er agenda's getrokken voor nadere kennismakingsgesprekken. 

Tijdstip:

De avond is op dinsdag 21 november 2017, van 19.30 - 21.30 uur. 

Locatie:

Partycentrum Ons Huis, Mr. B. van Leeuwenplein 7 in Rheden.

Aanmelden:

Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier.

Voor vrijwilligers: klik hier

Voor organisaties: klik hier

Extra info:

Mail of bel met Maud van Braam van het Loket Vrijwilligerswerk voor extra informatie: 06 115 946 70 / MvBraam@radaruitvoering.nl 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken