Zoeken

Zoekopties wissen

Saxofonist

Mijn aanbod is: Ik bied mij graag aan voor een serieuze band in de stijlen: Soul, pop, Motown, Jazz/ Funk

Muzikant

Mijn aanbod is: Ik speel Gitaar, Piano, Mondharmonica en ik zing. Ik zou het leuk vinden om voor mensen op te treden die houden van muziek. Zelf houd ik erg van wat oudere muziek uit de jaren 60, denk aan Bob Dylan, Beatles, The Doors, etc. Een gitaar en Mondharmonica kan ik zelf meenemen. Het maakt mij niet uit of het optreden bestemd is voor ouderen, immigranten, verstandelijk beperkten, kinderen etc., zolang ze er maar plezier aan beleven:)

Boeien d.m.v. Vertellen en/of Zingen

Mijn aanbod is: Ik ben goed in het vertellen van verhalen, afgestudeerd op Vertellen in 1990 (HBO Theaterschool) Daarnaast schrijf ik en lees de verhalen en gedichten van mezelf en anderen graag voor.. Een van mijn grote passies is zingen en ook dat zou ik graag met een groepje mensen of individueel met wie daar zin in hebben, willen doen. Misschien een klein koortje vormen.

handige man

Mijn aanbod is: Tuin opruimen/water geven, Bloemetjes water geven balkon/galerij, Wandelen/natuur in, Samen boodschappen doen, praatje over van alles en/of op de koffie langs komen, Spelletjes, Eten klaarmaken ochtend/middag of avond,in blootje werken geen problemen mee, iedereen in zijn waarde laten, respect,

Meertalig, Sociaal bewogen, Communicatief en Administratief

Mijn aanbod is: Mijn pre's zijn: Jarenlange ervaring in de administratie. SAP CRM, SIEBEL, MS OFFICE, Omgang met klanten, kan goed luisteren en analyseren. Communicatief sterk. Ben Sociaal bewogen en heb reeds gewerkt bij Humanitas als vrijwilliger Rouw en Verliesverwerking. Ik ben tweetalig opgevoed (Amerikaanse vader) en spreek vloeiend Duits en een beetje Spaans

Communicatie

Mijn aanbod is: Sociaal, communicatief, ordelijk, vriendelijk, en scherp

sociale, sportieve jongeman, makkelijk in de contacten

Mijn aanbod is: Ik kom uit Syrië en ben sinds anderhalf jaar in Nederland., waar ik sinds september 2016 in Deventer naar school ga om Nederlands te leren. Ik heb bankadministratie gedaan in Syrië, gewerkt in restaurants, winkels en in de marketing in Syrië en Egypte. Mijn hobby's zijn muziek, reizen en sport. Ik ben handig met klusjes, heb technisch inzicht. Ik zoek iets, waarbij ik in contact ben met andere mensen en tevens mijn Nederlands kan verbeteren.

Duizendpoot

Mijn aanbod is: Ik ben ruim inzetbaar, heb organisatorisch talent in de breedste zin van het woord.

Multi getalenteerd

Mijn aanbod is: Klusjesman Outdoor activiteiten de Engelse taal Escort Services

Madeleine

Mijn aanbod is: Communicatief sterk, ruimdenkend, netjes, gaat gemakkelijk een praatje aan met mensen, leergierig, representatief, vrolijk, ondernemend en enthousiast

vriendelijk

Mijn aanbod is: ben erg leergierig flexibel. heb een vlotte babbel,alles valt te leren. koffie,thee schenken,activiteiten met ouderen.

docent Nederlands

Mijn aanbod is: Ik ben geen bevoegd docente, maar houd zeer van taal en ben er goed in. Ik kan iemand helpen om snel op een hoger niveau te kunnen instromen bij een officiële opleidingsinstantie. Ik kan iemand ook gewoon helpen de taal beter te beheersen voor privé- of werkgerelateerde doeleinden. Ik werk met een eigen methode. Tegen onkostenvergoeding. Voorwaarde is dat de kandidaat Engels spreekt.

Dierenvriend en in de zomer een echte buitenmens!

Mijn aanbod is: Het lijkt me erg leuk om dieren te mogen verzorgen of bijvoorbeeld honden uit te laten. Ik heb een groot hart voor dieren. Daarnaast ben ik in de zomer, oftewel bij lekker weer, een echt buitenmens en maak ik graag wandelingen of fietstochten in de natuur.

Foto- en videograaf

Mijn aanbod is: Het maken van reportages van evenementen,. De evenementen zijn in de ruimste zin van het woord, zoals wedstrijden,feesten,openingen,jubilea,concerten,optredens,markten,voorstellingen,beurzen.

enthousiaste vrijwiligger

Mijn aanbod is: Ik beschik over geduld, ben sociaal, ik heb een rijbewijs, ervaring in leidinggeven. Ik kan een uisterend oor bieden en ben goed in de talen nederlands engels en duits.

waar kan ik u mee helpen?

Mijn aanbod is: Ik ben een sociale vrouw die graag mensen helpt. Bijv omdat iemand eenzaam is of een maatje voor de gehandicapte medemens. Het is maar net wat ik tegen kom en waar het mij leuk lijkt te helpen. Wel in Rheden of vlakbij omdat ik namelijk alleen een fiets heb om me te verplaatsen.

Dienstverlenend, Pro Actief

Mijn aanbod is: Presentatief, dienstverlenend en bovengemiddelde kennis van Websites bouwen. Ruime ervaring in verenigingsleven.

Bestuurlijk, Dienstverlening en Sociaal Domein

Mijn aanbod is: Sociaal en maatschappelijk betrokken, enthousiast en energiek. Wil graag maatschappelijk betrokken zijn in de gemeente waar ik woon. In het verleden heb ik bij een woningcorporatie en een gemeente dienstverleningsconcepten ontwikkeld, waarbij de burger als klant centraal staat. Ik ben nauw betrokken geweest en zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het sociaal domein.Ik ben beschikbaar voor vrijwilligersfuncties waarbij ik maatschappelijk relevant actief kan zijn.

communicatie / public relations

Mijn aanbod is: Met de nodige werkervaring als communicatie ‘mens’, managementondersteuner en leidinggevende wil ik in mijn vrije tijd graag ook van betekenis kunnen zijn voor andere mensen en organisaties

Administratie

Mijn aanbod is: Ik ben goed in het verwerken van gegevens en doen van overige administratieve werkzaamheden.

Marijke Wentink.

Mijn aanbod is: Ik wil graag gezelligheid, begrip en aanspraak bieden. De vaardigheden die ik daarbij inzet; ik ben creatief, sociaal vaardig en empatisch.

Communicatie talent

Mijn aanbod is: Binnen mijn betaalde functie als o.a. (directie) secretaresse heb ik mij verder kunnen ontwikkelen binnen zowel de interne als externe communicatie. Hiertoe behoorde het samenstellen en vormgeven van nieuwsbrieven, het zelfstandig opstellen van speeches, het schrijven artikelen voor personeelskranten, magazines en dergelijke. Ik kan mij goed inleven in de materie en sterk situaties snel analyseren. Dit vervolgens begrijpelijk, eenvoudig en leuk leesbaar weergeven op schrift is leuke uitdaging.

helpende nivo 2

Mijn aanbod is: Ik ga graag met mensen om en vind het fijn om ze te ondersteunen bij hun dagelijkse hulp behoefte

Gedreven (hbo) jurist

Mijn aanbod is: Ik ben een gedreven, betrokken en betrouwbare (hbo) jurist. Ik ben gemotiveerd en leergierig. Ik pak nieuwe dingen snel op. Ook beschik ik over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goed analytisch en logisch denkvermogen. Ik ben georganiseerd, ik werk nauwkeurig en kan goed plannen en organiseren. Daarnaast kan ik zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Ook ben ik goed in staat in te schatten wat er om mij heen gebeurt en kan ik daar op inspelen. Ik heb gewerkt bij een provincie, gemeente en een stedenbouwkundig adviesbureau. Ook heb ik juridisch advies gegeven aan gastouders. Dat is iets wat mij goed blijkt te liggen. Ik zou graag meer ervaring willen opdoen in het geven van juridisch advies en mijzelf verder willen ontwikkelen als (hbo) jurist. Ik denk dat vrijwilligerswerk hier een goede manier voor is. Naast advies geven, vind ik het interessant juridische vraagstukken te behandelen, klachten af te handelen en problemen op te lossen.