Talentenbank uw kans!

Heeft uw organisatie voor een project of voor een kortdurende klus een kanjer van een vrijwilliger nodig? Kijk dan eens op de talentenbank, wellicht staat daar dé vrijwilliger bij waarnaar u zo op zoek bent.

Steeds meer vrijwilligers willen zich niet meer voor een lange periode structureel aan een organisatie binden. Maar ze willen wel graag iets voor een ander blijven betekenen.

Door hun talenten kenbaar te maken, biedt het voor deze vrijwilligers de juiste mogelijkheden om zich toch voor een ander in te zetten.

Door van hun talenten gebruik te maken, biedt het voor de organisatie goede kansen om toch projecten of klussen geregeld te krijgen.

Hoe werkt de talentenbank

  • Vrijwilligers omschrijven zo duidelijk mogelijk hun talenten en randvoorwaarden en plaatsen deze op de talentenbank.
  • Organisaties kunnen -indien al geregistreerd op deze site- inloggen en reageren op een talent. Indien niet geregistreerd: klik hier.
  • Inloggen kan via de inlogknop, rechtsbovenaan de pagina.
  • De medewerker van het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering zorgt er voor dat de vrijwilliger zo spoedig mogelijk contact opneemt met de contactpersoon van desbetreffende belangstellende organisatie.

Door regelematige promotie hoopt het Loket Vrijwillige Inzet dat veel talenten zich op de talentenbank gaan aanmelden met als resultaat veel matches.