Bijeenkomst: In contact met mensen met een autisme spectrum stoornis

Als vrijwilliger kom je in contact met veel verschillende mensen. Dat kunnen ook mensen zijn met een autisme spectrum stoornis. Het samen werken of samen zijn kan anders zijn dan je verwacht of gewend bent. Het is prettig om het gedrag van de ander te begrijpen. Dat maakt het contact en de samenwerking prettiger. 

Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering organiseert voor vrijwilligers die zich willen verdiepen in autisme de workshop 

IN CONTACT MET MENSEN MET 

AUTISME SPECTRUM STOORNIS

Tijdens de bijeenkomst leer je meer over het contact en de communicatie met iemand die autistisch is. Hoe reageert de ander in contact met jou? En wat ervaar jij zelf? Rob Versteegt vertelt over zijn persoonlijke ervaringen. Hij heeft zelf een vorm van autisme en heeft het boekje "Een andere kijk op de wereld" geschreven. Professioneel deskundige Diana Rodenburg, werkzaam bij Siza, laat de deelnemers oefenen met praktijksituaties en beantwoordt vragen.

Deze workshop is een vervolg op de workshop Autisme die tijdens de werkconferentie "Bekend maakt bemind" gehouden is in het voorjaar.

wanneer

Maandagmiddag 20 november 2017 van 15 - 17 uur

locatie

Dorpshuis Willem de Zwijger, Mr. B. van Leeuwenplein 3 te Rheden

Aanmelden

Via het digitale aanmeldformulier Klik hier

of 

Via Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering:

- Maud van Braam T: 06 115 946 70 E: mvbraam@radaruitvoering.nl

- Helene den Breeker T: 06 111 565 57 E: hdbreeker@radaruitvoering.nl  

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken