Vrijwilligersprijs 2018

 

Samen met vele vrijwilligers toasten op het nieuwe jaar! Dat kan tijdens het Vrijwilligersevenement waarin vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje worden gezet. Dit feestelijk programma wordt georganiseerd door het Loket Vrijwillige Inzet en vindt plaats op

zaterdag 19 januari 2019

In Rheden & Rozendaal zijn ontzettend veel vrijwilligers actief in organisaties en verenigingen, in dorpshuizen en bij buurt- en straatinitiatieven. Met het aanmelden van een vrijwilliger en/of een organisatie en/of een buurtteam zet u vrijwilligers in de schijnwerpers.

 

Vrijwilligers kunnen nooit voldoende worden gewaardeerd!

Aanmelden

Iedereen in de gemeente Rheden of gemeente Rozendaal kan vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties en vrijwilligersgroepen aanmelden om in aanmerking te kunnen komen voor de Vrijwilligersprijs 2018.  

De bekendmaking van de Vrijwilligers van het Jaar vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019. 

Via het digitale aanmeldformulier kunt u of een vrijwilliger en/of een organisatie, team of groep aanmelden.

  • Klik hier voor aanmelden van een vrijwilliger
  • Klik hier voor aanmelden van een vrijwilligersorganisatie, -groep of buurtteam

Locatie en programma:

Scholengemeenschap Het Rhedens aan de Doesburgsedijk te Dieren treedt op als gastheer. Het programma vindt in de middag plaats. Meer informatie hierover volgt.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Filiz Okan van het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Acitivering, tel.: 06 - 83 62 67 63 mailadres: FOkan@radaruitvoering.nl