Workshop: Jezelf beter leren kennen en contact met de ander

Als vrijwilliger zet je je in voor de ander. Je maakt tijd vrij, bent actief buitenshuis en doet vaak afgesproken taken volgens rooster. Je inzet is gratis en voor niets.

Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering biedt vrijwilligers workshops aan als cadeautje voor jezelf. Om je werk met plezier te kunnen blijven doen.

workshop 1

Visitekaartje van een organisatie

Als vrijwilliger ben je feitelijk het visitekaartje van de organisatie. Je voelt je betrokken, onderschrijft de doelstellingen en vertegenwoordigt de organisatie. In de workshop krijg je antwoord op vragen als: wat voor soort vrijwilliger ben ik eigenlijk? Waarom kies ik het werk dat ik doe? Welke motivatie zet ik in? Krijg ik er zelf energie van?

workshop 2

Kwaliteiten laten samenwerken

Ieder mens heeft een aantal kernkwaliteiten die je maken tot wie je bent. In de workshop leer je je kernkwaliteiten kennen. En duidelijk wordt welke jij als vrijwilliger inzet en op welke wijze. Het motto is: "als je beter ziet wat je doet, doe je het vanzelf beter met nóg meer plezier".

Je kunt de keus maken voor workshop 1 of 2; je kunt ook de beide workshops volgen.

Begeleider van de twee workshops is Carla Rosink. Zij geeft een stukje theorie en maakt gebruik van verschillende werkvormen die uitdagen, zoals spellen en oefeningen. De groep werkt stimulerend. Een leuke manier om meer van jezelf te ontdekken.

Wanneer

Workshop 1: vrijdagmiddag 10 november 2017 van 14 - 16 uur

Workshop 2: vrijdagmiddag 17 november 2017 van 14 - 16 uur

Locatie

Dorpshuis Willem de Zwijger, Mr. B. van Leeuwenplein 3 te Rheden

Aanmelden

Via het digitale aanmeldformulier Klik hier

of

Via het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering:

- Maud van Braam T: 06 115 946 70 E: mvbraam@radaruitvoering.nl

- Helene den Breeker T: 06 111 565 57 E: hdbreeker@radaruitvoering.nl