Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Baliemederwerker op het Fort Pannerden.

Als baliemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling en help je mee toegangsbewijzen en winkelartikelen te verkopen. Daarnaast adviseer je onze bezoekers over alles wat er op Fort Pannerden valt te beleven. Je hebt dus echt de rol van gastvrouw of -heer. De werktijden vallen meestal in weekenden en tijdens schoolvakanties.
Aantrekkelijk voor wie receptie- of winkelervaring heeft of deze wil opdoen!

Sector
Kunst en Cultuur

Mentor, vertrouwenspersoon

Een mentor is vertrouwenspersoon, begeleider en wettelijk vertegenwoordiger van een volwassene die niet in staat is voor zijn belangen op te komen. Het gaat hierbij om beslissingen op het gebied van welzijn, wonen, verzorging en verpleging.

Sector
Zorg en Welzijn

Sophia SnuffelVrijwilliger

Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af, terwijl het begrip en respect toeneemt. Voldoen jij en je hond aan al onze andere functie-eisen? Meld je dan aan als SnuffelVrijwilliger via www.snuffelcollege.nl!

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Huiscoach

Vluchtelingen hebben vanwege oorlog of vervolging hun familie, vrienden en bezit moeten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. VluchtelingenWerk is in Rijnwaarden op zoek naar vrijwilligers die vluchtelingen in de eerste periode sociale en praktische ondersteuning willen bieden in en rondom het huis.

Sector
Goede Doelen en Belangen