Organisaties

Wat kan het Vrjiwilligerssteunpunt West Maas en Waal voor u doen?
 
Bent u op zoek naar vrijwilligers die zich voor uw organisatie willen inzetten? Heeft u behoefte aan ondersteuning of heeft u vragen over het vrijwilligerswerk? Het steunpunt helpt u met een gratis advies en opname van uw vacature(s) in het vacatureoverzicht op deze site.


Het steunpunt is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de gemeente West Maas en Waal. Is uw organisatie een non-profit organisatie zonder winstoogmerk, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten.

 
Digitale vacaturebank 

Vind vrijwilligers  door een vacature te plaatsen in onze vacaturebank. Nog niet eerder gebruik gemaakt van onze vacturebank? Dan kunt u zich gratis registreren.

Talentenbank

De meeste mensen hebben wel een speciaal talent of een vaardigheid, die ze zouden willen delen met anderen. Elke organisatie kan wel een speciaal talent gebruiken. Zoekt u iemand met speciale talenten, neem gerust een kijkje in onze Talentenbank.


 

Bemiddeling op maat 

Vrijwilligerssteunpunt West Maas en Waal biedt extra ondersteuning aan vrijwilligers die hulp nodig hebben bij het vinden van vrijwilligerswerk en denkt mee met organisaties die vrijwilligerswerk willen bieden aan deze vrijwilligers.


Organisatie ondersteuning

Naast bemiddelen in vrijwilligerswerk kunt u bij het steunpunt terecht voor alle mogelijke ondersteuning op het gebied van vrijwilligerswerk. Wij informeren en adviseren u graag.

 
Contact 

Neem contact op met vrijwilligers@meerwaardemaasenwaal.nl of tel. 0487-506320.