Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Maatschappelijk Begeleider, UNHCR

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

In april/mei komen gezinnen bestaande uit alleenstaande moeders uit een UNHCR kamp uit Oeganda naar de gemeente West Maas en Waal. De gezinnen komen oorspronkelijk uit Zuid Sudan en Congo. Omdat de gezinnen niet in een AZC hebben gezeten zijn ze nog niet bekend met de Nederlandse omgangsvormen. VluchtelingenWerk zoekt vier vrijwilligers, twee per gezin, om deze gezinnen te ondersteunen in het proces naar zelfredzaamheid en bij het integreren en participeren in de Nederlandse samenleving.

Sector
Hulpverlening

Tip Magazijnmedewerker

Kringloopwinkel Secunda

Ben je sterk en hou je van aanpoten?
Word dan onze nieuwe magazijnmedewerker!

In ons magazijn nemen we de goederen aan die onze begunstigers aanleveren. Stevig werk met veel klantcontact. Ook ga je mee ‘op de bus’ om spullen bij mensen thuis op te halen.

Sector
Overig

Tip Winkelmedewerker

Kringloopwinkel Secunda

Hou je van etaleren of decoreren?
Word dan onze winkelmedewerker!

Iedere week maken we onze winkels opnieuw mooi. Artikelen worden aangevuld, actietafels worden ingericht en etalagepoppen aangekleed. Ben jij creatief en vind je het leuk om mooie winkelopstellingen te bedenken en te maken? Welkom bij de Secunda-famillie!

Sector
Overig

Tip Medewerker kunst en curiosa ('taxateur')

Kringloopwinkel Secunda

Ben jij een echte schatzoeker?
Word dan onze medewerker kunst en curiosa (‘taxateur’)!

Heb jij kijk op kunst en curiosa? Ben jij iemand die het leuk vindt om uit te zoeken wat de waarde van een object is? We bieden aantrekkelijke cursusmogelijkheden om de kennis te verbreden!

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Maatje voor mensen met lichamelijke beperking

Zonnebloem Ben.-en Boven Leeuwen/Altforst/Appeltern

Vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem streeft ernaar dat mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten. Zo ook in West Maas en Waal. Om daar uiting aan te geven organiseren we met regelmaat het bezoeken van mensen met een lichamelijke beperking in hun thuissituatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Spreekuurmedewerker

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Deze mensen hebben zich na een periode van onzekerheid in een stad of dorp mogen vestigen. Vluchtelingen die al langer in een
gemeente wonen, kunnen langskomen op het informatie- en adviespunt (spreekuur) van VluchtelingenWerk, waar ze hun vragen kunnen stellen aan vrijwilligers.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip PR-vrijwilliger voor Opgewekt Maas & waal

Opgewekt Maas & Waal

Voor de coöperatie Opgewekt Maas & Waal zoeken wij versterking van de werkgroep.
Wij zijn allemaal vrijwilligers en beijveren ons om via coöperatieve investering ( crowd funding etc.) PV panelen aan te leggen op scholen en andere locaties.

Sector
Overig

Tip Een maatje op maat

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Vind je het leuk om samen iets te ondernemen? Ben je woonachtig in (de omgeving van) Wamel of Beneden Leeuwen?
Meld je dan aan bij "een maatje op maat"!

Sector
Overig

Tip Vrijwilligers voor bezorgen Tafeltje dekje

Zorgcentrum st. Barbara Dreumel

Zorgcentrum st. Barbara kookt al jaren voor mensen die thuis een gezonde maaltijd willen ontvangen. Tafeltje dekje wordt door vrijwilligers rondgebracht (inclusief onkostenvergoeding) in omliggende dorpen. Voor in Dreumel zijn we op zoek naar vrijwilligers die 1 â 2 keer per kwartaal een week (1 uur per dag) de maaltijden bij de ouderen willen bezorgen.

Sector
Hulpverlening

Tip Gezelschapsmaatje in Beneden Leeuwen

Senioren Vereniging 50+ Beneden Leeuwen

Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen.Heel veel mensen zijn bereid om af en toe iets voor een ander te doen.De oudere of senior, zo u wilt, is vandaag een betrokken inwoner. Dat willen we uitstralen. Daar kunt u bij helpen. Het beeld over ‘die oudjes, waar je wat voor moet doen?’ moet worden omgezet in een groep leden, die nog volop in onze samenleving staat en daar actief aan wil blijven deelnemen.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Vrijwilliger gezelschap in Dreumel

Samenredzaamheid Dreumel

In deze groep brengen we vrijwilligers bij elkaar die bij mensen thuis langs gaan voor het maken van een praatje, om samen de krant te lezen, of een spelletje te doen. Of om samen met iemand een boodschapje te doen. Als u het leuk vindt om dit soort activiteiten eens voor een ander in Dreumel te doen, meldt u dan aan.

Sector
Hulpverlening

Tip Speelgoed Sorteerder M/V

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank

U gaat speelgoed en aanverwante goederen sorteren aan de hand van kwaliteitseisen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Enthousiaste taalvrijwilligers gezocht voor het Digi-Taalhuis West Maas en Waal!

Bibliotheek Rivierenland

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? En wil je vrijwilliger worden? Dan kun je aan de slag als taalvrijwilliger bij Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Er zijn diverse mogelijkheden om je in te zetten.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Participatiecoach

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

Al tijdens de inburgering nemen vluchtelingen actief deel aan de maatschappij – en in beperkte mate aan de arbeidsmarkt. Het project VIP biedt een trainingsprogramma aan waarbij vluchtelingen samen met participatiecoaches gericht toewerken naar actieve deelname op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger dagbesteding zorgcentrum St. Barbara Dreumel

Zorgcentrum st. Barbara Dreumel

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op de dagbesteding mee wil helpen begeleiden met eten en de dagelijkse bezigheden van onze bewoners. Activiteiten zoals knutselen, bingo, muziek luisteren,krant lezen, wandelen en koffie drinken zijn o.a. de bezigheden waar deze ondersteuning gegeven wordt. Op dit moment zijn wij op zoek naar iemand die op woensdagmiddag en donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur ons kan helpen maar ook op anderen dagen kunnen we vrijwilligers gebruiken..

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Maatje voor een mevrouw in Beneden Leeuwen

100 uw welzijns-en zorgnetwerk

Voor een mevrouw in Beneden Leeuwen met licht cognitieve stoornissen zoeken wij een vrijwilliger die 1 keer per week een praatje maakt en een activiteit met haar kan ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger 3D ontwerpen Innovatieve Techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

In het Tech-Lokaal brengen scholen een educatief dagdeel door, waarin zij diverse technieken kunnen uitproberen in ‘ontdekplekken’.
Voor de ontdekplek 3D ontwerpen zoeken wij iemand die kennis heeft van de programma's TinkerCad en sketch-up, maar ook het 3D printen.

Sector
Techniek

Tip Vrijwilliger Programmeren Innovatieve Techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

In het Tech-Lokaal brengen scholen een educatief dagdeel door, waarin zij diverse technieken kunnen uitproberen in ‘ontdekplekken’.
Voor de ontdekplek app- en Gamedesign en Robotica Lego Mindstorms zoeken wij een vrijwilliger die kennis heeft van programmeren en hierbij de jongeren wil begeleiden.

Sector
Techniek

Tip Vrijwilliger Media Innovatieve Techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

In het Tech-Lokaal brengen scholen een educatief dagdeel door, waarin zij diverse technieken kunnen uitproberen in ‘ontdekplekken’!
Dit wordt ondersteund door vrijwilligers. Zij begeleiden met veel enthousiasme de jongeren.
Voor de ontdekplek Stopmotion en Green screen zoeken wij een vrijwilliger die verstand heeft van, en die het leuk vindt om bezig te zijn met video en fotobewerking en hierbij de jongeren wil begeleiden.

Sector
Techniek

Tip Kinderkook Coach Tech-Lokaal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

in het Tech-lokaal Beneden Leeuwen worden kinderen begeleid door vrijwilligers in koken, bakken en gastvrijheid.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilliger om foto's te archiveren

Activiteitencentrum Kinderboerderij Wamel

Het sorteren en archiveren van foto's van de kinderboerderij op de computer is een leuke bezigheid.

Sector
Hobby en Vrije Tijd