Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Vacature coach Mindstorms club Tech-Lokaal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

Heb je affiniteit met kinderen, programmeren en lego? Dan zoeken we jou!

8 Kinderen en jongeren bezoeken op dinsdagavond de Tech-Lokaal Lego-Mindstorm clubs. Ze bouwen en programmeren en maken o.a. gebruik van diverse sensoren. Kinderen die dit leuk vinden kunnen meedoen met wedstrijden als de First Lego League en de World Robot Olympiad.

Sinds februari is er een tweede club opgezet, naast Beneden-Leeuwen draaien we ook in Druten. We zijn daarom op zoek naar uitbreiding van onze coaches.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vacature Algemeen ondersteuner bij het Tech-Lokaal Maas & Waal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

Tech-Lokaal Maas & Waal heeft een grote groei doorgemaakt. Er worden activiteiten verzorgd vanuit vijf “eigen” locaties in Druten en Beneden-Leeuwen, ook worden er o.a. workshops gegeven op scholen verspreid in Maas & Waal. Er zijn zo’n 50 vrijwilligers, stagiaires, oud-studenten en 2coördinatoren betrokken bij het Tech-Lokaal.
Om dit alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar ondersteuning op een aantal gebieden zodat de coördinatoren efficiënt met hun taken bezig kunnen zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilligers Steunpunt medewerker

Vrijwilligers Steunpunt West Maas en Waal

Vrijwilligers Steunpunt West Maas en Waal zoekt een medewerker voor de administratieve taken. Ook ben je het aanspreekpunt voor vrijwilligers en de organisaties.

Sector
Overig

Tip Vrijwillige Adviseur

Sociom

Sociom is op zoek naar 2 vrijwillige adviseurs. Vind je het leuk om mensen met uiteenlopende vragen op weg te helpen? Kan je goed luisteren en creatieve oplossingen verzinnen? Vind je het leuk om in een team te werken, ervaring en kennis op te doen, meld je dan aan voor de functie van Vrijwillige Adviseur.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Kookvrijwilliger

Syndion

Iemand die het leuk vind om te koken voor onze clienten in de algemene ruimte van de Lijnbaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger met groene vingers

Syndion

Iemand met groene vingers die het leuk vind om de tuin van Woonvorm De Lijnbaan te onderhouden samen met client of clienten.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Evenementenhulpverlener (m/v, vrijwillig)

Rode Kruis Gelderland

Houd jij je hoofd koel?
Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding of een alcoholvergiftiging. Je komt van alles tegen tijdens een evenement. Kom jij in actie als iemand direct hulp nodig heeft? Meld je aan als vrijwilliger. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis!

Sector
Evenementen

Tip Vrijwilliger voor Duo-fiets

Activiteitencentrum Kinderboerderij Wamel

Een van de activiteiten is erop uitgaan met onze Duo-Fiets. Samen met onze cliënten, die het prachtig vinden, mag je als vrijwilliger gaan fietsen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Ondersteuning creatieve activiteiten dagcentrum Kinderboerderij

Activiteitencentrum Kinderboerderij Wamel

In het activiteiten centrum van de Kinderboerderij Wamel worden onder begeleiding van een activiteitengroep samen met cliënten diverse producten gemaakt, zoals kaarten en kaarsen. Ook vinden kookactiviteiten plaats en wordt muziek geluisterd en gemaakt.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Winkelmedewerker

Kringloopwinkel Secunda

Hou je van etaleren of decoreren?
Word dan onze winkelmedewerker!

Iedere week maken we onze winkels opnieuw mooi. Artikelen worden aangevuld, actietafels worden ingericht en etalagepoppen aangekleed. Ben jij creatief en vind je het leuk om mooie winkelopstellingen te bedenken en te maken? Welkom bij de Secunda-famillie!

Sector
Overig

Tip Maatje voor mensen met lichamelijke beperking

Zonnebloem Ben.-en Boven Leeuwen/Altforst/Appeltern

Vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem streeft ernaar dat mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten. Zo ook in West Maas en Waal. Om daar uiting aan te geven organiseren we met regelmaat het bezoeken van mensen met een lichamelijke beperking in hun thuissituatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Een maatje op maat

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Vind je het leuk om samen iets te ondernemen? Ben je woonachtig in (de omgeving van) Wamel of Beneden Leeuwen?
Meld je dan aan bij "een maatje op maat"!

Sector
Overig

Tip Gezelschapsmaatje in Beneden Leeuwen

Senioren Vereniging 50+ Beneden Leeuwen

Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen.Heel veel mensen zijn bereid om af en toe iets voor een ander te doen.De oudere of senior, zo u wilt, is vandaag een betrokken inwoner. Dat willen we uitstralen. Daar kunt u bij helpen. Het beeld over ‘die oudjes, waar je wat voor moet doen?’ moet worden omgezet in een groep leden, die nog volop in onze samenleving staat en daar actief aan wil blijven deelnemen.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Vrijwilliger gezelschap in Dreumel

Samenredzaamheid Dreumel

In deze groep brengen we vrijwilligers bij elkaar die bij mensen thuis langs gaan voor het maken van een praatje, om samen de krant te lezen, of een spelletje te doen. Of om samen met iemand een boodschapje te doen. Als u het leuk vindt om dit soort activiteiten eens voor een ander in Dreumel te doen, meldt u dan aan.

Sector
Hulpverlening

Tip Speelgoed Sorteerder M/V

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank

U gaat speelgoed en aanverwante goederen sorteren aan de hand van kwaliteitseisen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Juridisch begeleider gezinshereniging

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

Vrijwilligers van VluchtelingenWerk bieden informatie en ondersteuning aan vluchtelingen bij juridische (asielgerelateerde) zaken, waaronder de procedure voor gezinshereniging. Je behandelt vragen uit alle gemeenten van het Rivierengebied. Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week. de spreekuren zijn op maandagochtend en donderdagmiddag in Tiel.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Enthousiaste taalvrijwilligers gezocht voor het Digi-Taalhuis West Maas en Waal!

Bibliotheek Rivierenland

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? En wil je vrijwilliger worden? Dan kun je aan de slag als taalvrijwilliger bij Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Er zijn diverse mogelijkheden om je in te zetten.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger dagbesteding zorgcentrum St. Barbara Dreumel

Zorgcentrum st. Barbara Dreumel

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op de dagbesteding mee wil helpen begeleiden met eten en de dagelijkse bezigheden van onze bewoners. Activiteiten zoals knutselen, bingo, muziek luisteren,krant lezen, wandelen en koffie drinken zijn o.a. de bezigheden waar deze ondersteuning gegeven wordt. Op dit moment zijn wij op zoek naar iemand die op woensdagmiddag en donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur ons kan helpen maar ook op anderen dagen kunnen we vrijwilligers gebruiken..

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger Programmeren Innovatieve Techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

Voor de ontdekplek app- en Gamedesign en Robotica Lego Mindstorms zoeken wij een vrijwilliger die kennis heeft van programmeren en hierbij de jongeren wil begeleiden.

Sector
Techniek

Tip Vrijwilliger Media Innovatieve Techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

Voor de ontdekplek Stopmotion en Green screen zoeken wij een vrijwilliger die verstand heeft van, en die het leuk vindt om bezig te zijn met video en fotobewerking.

Sector
Techniek

Tip Sportbegeleider voor sportinstuif aangepast sporten

Stg. Adrie's Dijkenloop Gehandicapten

Stg. Adrie's Dijkenloop Gehandicapten organiseert wekelijks een sportinstuif aangepast sport en spel ten behoeve van de jongeren met 'n beperking uit de regio Maas en Waal.
De sportinstuif heeft 15 leden en vindt plaats in Sporthal de Rosmolen te Beneden-Leeuwen, elke vrijdag van 19.30 uur tot 21.00 uur met een aanvullend sociaalcafé tot ca 22.00 uur.

Sector
Sport en Recreatie

Bestuursvoorzitter M/V

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank

U bent het gezicht van de organisatie, voor de stichting en voor de buitenwereld.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Werkvloercoördinator M/V

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank

U gaat de vrijwilligers op de werkvloer aansturen, d.w.z. verdelen van taken e.d.

Sector
Goede Doelen en Belangen