Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Coördinator Evenementenhulpverlening

Rode Kruis Gelderland

Houd jij het overzicht?
Samen met je collega vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van evenementenhulpverleners bij de diverse evenementen in het werkgebied Midden Maas en Waal waar het Rode Kruis de Eerste Hulp verzorgt. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over Evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip vrijwilliger voor uitgifte kleding en speelgoed

Stichting Pallium Kleding en Speelgoedbank

Voor uitgifte speelgoed en kleding zoeken wij vrijwilligers die mensen begeleiden met het uitzoeken van kleding en speelgoed. De kleding en het speelgoed worden gratis verstrekt aan mensen in Maas en Waal die het financieel moeilijk hebben. Uitgifte van kleding en speelgoed is op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. De kleding- en speelgoedbank bevindt zich aan de Hogeweg 30A, Wamel.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Maatje voor mensen met lichamelijke beperking

Zonnebloem Ben.-en Boven Leeuwen/Altforst/Appeltern

Vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem streeft ernaar dat mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten. Zo ook in West Maas en Waal. Om daar uiting aan te geven organiseren we met regelmaat het bezoeken van mensen met een lichamelijke beperking in hun thuissituatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Spreekuurmedewerker

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Deze mensen hebben zich na een periode van onzekerheid in een stad of dorp mogen vestigen. Vluchtelingen die al langer in een
gemeente wonen, kunnen langskomen op het informatie- en adviespunt (spreekuur) van VluchtelingenWerk, waar ze hun vragen kunnen stellen aan vrijwilligers.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip PR-vrijwilliger voor Opgewekt Maas & waal

Opgewekt Maas & Waal

Voor de coöperatie Opgewekt Maas & Waal zoeken wij versterking van de werkgroep.
Wij zijn allemaal vrijwilligers en beijveren ons om via coöperatieve investering ( crowd funding etc.) PV panelen aan te leggen op scholen en andere locaties.

Sector
Overig

Tip Een maatje op maat

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Vind je het leuk om samen iets te ondernemen? Ben je woonachtig in (de omgeving van) Wamel of Beneden Leeuwen?
Meld je dan aan bij "een maatje op maat"!

Sector
Overig

Tip Vrijwilligers voor bezorgen Tafeltje dekje

Zorgcentrum st. Barbara Dreumel

Zorgcentrum st. Barbara kookt al jaren voor mensen die thuis een gezonde maaltijd willen ontvangen. Tafeltje dekje wordt door vrijwilligers rondgebracht (inclusief onkostenvergoeding) in omliggende dorpen. Voor in Dreumel zijn we op zoek naar vrijwilligers die 1 â 2 keer per kwartaal een week (1 uur per dag) de maaltijden bij de ouderen willen bezorgen.

Sector
Hulpverlening

Tip Gezelschapsmaatje in Beneden Leeuwen

Senioren Vereniging 50+ Beneden Leeuwen

Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen.Heel veel mensen zijn bereid om af en toe iets voor een ander te doen.De oudere of senior, zo u wilt, is vandaag een betrokken inwoner. Dat willen we uitstralen. Daar kunt u bij helpen. Het beeld over ‘die oudjes, waar je wat voor moet doen?’ moet worden omgezet in een groep leden, die nog volop in onze samenleving staat en daar actief aan wil blijven deelnemen.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Vrijwilliger gezelschap in Dreumel

Samenredzaamheid Dreumel

In deze groep brengen we vrijwilligers bij elkaar die bij mensen thuis langs gaan voor het maken van een praatje, om samen de krant te lezen, of een spelletje te doen. Of om samen met iemand een boodschapje te doen. Als u het leuk vindt om dit soort activiteiten eens voor een ander in Dreumel te doen, meldt u dan aan.

Sector
Hulpverlening

Tip Speelgoed Sorteerder M/V

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank

U gaat speelgoed en aanverwante goederen sorteren aan de hand van kwaliteitseisen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Enthousiaste taalvrijwilligers gezocht voor het Digi-Taalhuis West Maas en Waal!

Bibliotheek Rivierenland

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? En wil je vrijwilliger worden? Dan kun je aan de slag als taalvrijwilliger bij Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Er zijn diverse mogelijkheden om je in te zetten.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Participatiecoach

Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

Al tijdens de inburgering nemen vluchtelingen actief deel aan de maatschappij – en in beperkte mate aan de arbeidsmarkt. Het project VIP biedt een trainingsprogramma aan waarbij vluchtelingen samen met participatiecoaches gericht toewerken naar actieve deelname op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger dagbesteding zorgcentrum St. Barbara Dreumel

Zorgcentrum st. Barbara Dreumel

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op de dagbesteding mee wil helpen begeleiden met eten en de dagelijkse bezigheden van onze bewoners. Activiteiten zoals knutselen, bingo, muziek luisteren,krant lezen, wandelen en koffie drinken zijn o.a. de bezigheden waar deze ondersteuning gegeven wordt. Op dit moment zijn wij op zoek naar iemand die op woensdagmiddag en donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur ons kan helpen maar ook op anderen dagen kunnen we vrijwilligers gebruiken..

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Maatje voor een mevrouw in Beneden Leeuwen

100 uw welzijns-en zorgnetwerk

Voor een mevrouw in Beneden Leeuwen met licht cognitieve stoornissen zoeken wij een vrijwilliger die 1 keer per week een praatje maakt en een activiteit met haar kan ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Kinderkook Coach Tech-Lokaal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal / Tech-lokaal

in het Tech-lokaal Beneden Leeuwen worden kinderen begeleid door vrijwilligers in koken, bakken en gastvrijheid.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilliger voor uitpakken en sorteren van kleding en speelgoed

Stichting Pallium Kleding en Speelgoedbank

Geleverde goederen worden door vrijwilligers uitgepakt en alles netjes gesorteerd. De kleding wordt gecontroleerd. Is het ongewassen of stuk, dan gaat het naar de vezelindustrie. De 21 eurocent die het per kilo opbrengt, wordt gebruikt om de kosten te dekken. Volwassenen mogen twee keer per jaar spullen komen halen, kinderen vier keer. Er is een speciaal stempelkaartje voor gemaakt.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwilliger voor begeleiden van mensen op de dagbesteding

Zorgboerdeij De Maashof

Dagelijks zijn vakbekwame medewerk(st)ers aanwezig die worden ondersteund door vrijwillig(st)ers. Zij zorgen ervoor dat U kunt deelnemen aan de vele activiteiten die betrekking hebben op het leven op een boerderij en nauw verbonden zijn met de seizoenen van het jaar.
De keuze van de deelnemer staat centraal in het aanbieden van de activiteiten. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken, rekening houdend met zijn of haar

Sector
Zorg en Welzijn

Sponsorwerving bedrijven

Streekhistorisch Museum Tweestromenland

Sponsorwerving bij bedrijven en donateurs zoeken.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Website onderhoud

Streekhistorisch Museum Tweestromenland

Onderhouden en bijhouden van de website van Streekmuseum Tweestromenland.

Sector
Hobby en Vrije Tijd