Welkom

Vrijwilligerswerk voor iedereen! 

Vrijwilligerswerk is voor iedereen. De één doet het een uurtje in de week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan. Wil je ook iets nuttigs doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dat allemaal mogelijk. MeerVoormekaar is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in Wijchen en Druten.

Inloggen

Als vrijwilliger, talent of organisatie kun je met je persoonlijke inlogcodes via de oranje knop Login (rechtsboven) inloggen op je persoonlijke pagina.

Vacaturebank

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk, kun je je op deze website aanmelden als vrijwilliger. Je kunt dan direct via de vacaturebank van de website reageren op een interessante vacature. Indien gewenst kun je bij ons kantoor langskomen voor een persoonlijk intakegesprek. Wij kijken dan samen naar talenten, capaciteiten en wensen en gaan op zoek naar een passende vrijwilligersfunctie. Tijdens kantooruren ben je welkom in ons kantoor in 't Mozaïek. Wel is het handig als je van te voren even belt.

Wanneer je niet als vrijwilliger ingelogd bent, zie je in de vacaturebank alleen het globale overzicht aan vacatures, maar kun je niet reageren op een vacature.