Voor organisaties

WAT KAN MEERVOORMEKAAR VOOR U DOEN?

Bent u op zoek naar vrijwilligers die zich voor uw organisatie willen inzetten? Heeft u behoefte aan ondersteuning of heeft u vragen over vrijwilligerswerk? MeerVoormekaar helpt u met een gratis advies en bemiddeling door opname van uw vacature(s) in de vacaturebank op deze site.

MeerVoormekaar is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Wijchen en Druten. Is uw organisatie een non-profit organisatie zonder winstoogmerk, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten.

 
DIGITALE VACATUREBANK

Vind vrijwilligers via de vacaturebank. Let op: daarvoor moet u uw organisatie registreren op deze website. Vervolgens kunt u vacatures aanmelden op de Vacaturebank. Ingeschreven vrijwilligers kunnen dan reageren op uw vacatures. Voor meer informatie zie de handleiding.

TALENTENBANK (nog onder constructie)

Als u ingelogd bent, kunt u ook reageren op lokale talenten die zich hebben aangemeld via de Talentenbank.(handleiding) U stuurt via deze website rechtstreeks een bericht naar een talent waar u interesse voor heeft. We vragen het talent  om binnen twee weken contact met u op te nemen, om te bespreken wat hij/zij voor uw organisatie kan betekenen. Heeft u na twee weken nog geen reactie ontvangen, reageer dan nogmaals op het aanbod. Als die tweede poging niets oplevert, neem dan contact op met MeerVoormekaar.

BEMIDDELING OP MAAT

MeerVoormekaar biedt extra ondersteuning aan vrijwilligers die hulp nodig hebben bij het vinden van vrijwilligerswerk. Wij denken daarbij niet vanuit beperkingen, maar juist vanuit het vergroten van de kansen! De vrijwilliger is de maat: dat betekent een individuele benadering van vrijwilligers en rekening houden met hun wensen. Ook denken wij mee met organisaties die vrijwilligerswerk willen bieden aan deze vrijwilligers, en bieden hen zonodig ondersteuning hierin.


ORGANISATIE ONDERSTEUNING

Naast bemiddelen in vrijwilligerswerk kunt u bij MeerVoormekaar terecht voor alle mogelijke ondersteuning op het gebied van vrijwilligerswerk. Wij informeren en adviseren u graag. Van informatie en advies over het vrijwilligersbeleid, wet- en regelgeving, deskundigheidsheidsbevordering tot informatie over maatschappelijk betrokken ondernemen door bedrijven via 'De Rijk van Nijmegen Uitdaging'. Bekijk de informatie in het rechtermenu of neem contact met ons op.

CONTACT

MeerVoormekaar

Contactpersoon: Jeanny Evers Tel: 024-6418459