Over ons

 

MeerVoormekaar ondersteunt en versterkt het vrijwilligerswerk in de gemeente Wijchen en Druten. Vrijwilligerswerk biedt kansen voor iedereen! Wij bemiddelen tussen organisaties met vacatures en mensen op zoek naar passend vrijwilligerswerk. Deze bemiddeling is al jaren een belangrijke kernactiviteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk, deskundigheidsbevordering van vrijwilligers en brengen wij vrijwilligerswerk breed onder de aandacht van de inwoners van Wijchen.

Met onze diensten, kennis en expertise staan wij klaar voor inwoners, non-profit organisaties, gemeente en maatschappelijk betrokken ondernemers. Hierdoor bent u voor vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord bij ons aan het juiste adres!

Kijk elders op deze website om te lezen wat wij met onze verschillende diensten en projecten voor u kunnen betekenen.

 

Oog voor het vrijwilligerswerk van morgen

De vrijwilliger is de maat! Dat betekent een individuele benadering van vrijwilligers en rekening houden met hun wensen. We investeren in relatiebeheer met zowel vrijwilligers als organisaties, ook met het oog op de toekomst.

MeerVoormekaar is goed op de hoogte van de huidige trends in de samenleving en de weerslag daarvan op het vrijwilligerswerk. We zijn ons ervan bewust dat de invulling van vrijwilligerswerk verandert en dat onze klanten andere vragen en grenzen hebben dan voorheen. Wij willen de mogelijkheden voor maatschappelijke participatie vergroten, niet gericht op beperkingen, maar juist op kansen voor iedereen. We leggen effectieve verbindingen en werken zoveel mogelijk samen met maatschappelijke partners.

Contactgegevens

MeerVoormekaar

adres:               Campuslaan 6, 6602 HX WIJCHEN
                        (1e verdieping, in 't Mozaïek)

telefoon:           (024) 64 18 459

e-mailadres:      wijchen@vrijwilligerswerkgelderland.nl
website:            www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/wijchen

Kijk ook op        www.meervoormekaar.nl

contactpersoon: Jeanny Evers

Routebeschrijving - Parkeren

• Komt u, op de Oosterweg, uit de richting Wijchen, rij dan voorbij 't Mozaïek en voorbij het Maaswaal College. Ga links af en direct na het schoolgebouw weer links.
• Komt u vanaf de Graafseweg via de Oosterweg, ga dan in de bocht naar rechts (St. Jorispad) en neem de tweede mogelijkheid naar links.
   U rijdt achter het schoolgebouw langs en komt zo op de parkeerplaats achter 't Mozaïek. Aan deze zijde van het gebouw is de ingang.

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken