De Rijk van Nijmegen Uitdaging

Wat doet de Rijk van Nijmegen Uitdaging?

De Rijk van Nijmegen Uitdaging bemiddelt in overwaarde tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Heumen en Berg en Dal. Dit doen zij door matches te faciliteren. Soms hebt u als maatschappelijke organisatie behoefte aan materiaal, advies of ‘handjes’, terwijl veel bedrijven best bereid zijn iets van hun kennis, kunde of middelen weg te geven. Wat de een over heeft, is de ander mee geholpen!

Wat kunt u aanvragen?

U kunt als maatschappelijke organisatie aanvragen indienen die betrekking hebben op advies (coaching, training, communicatie, organisatie, ICT, financieel, juridisch, sponsoring/fondsenwerving), handjes (bijv. inzet van vrijwilligers bij opknappen clubhuis, bestrating, begeleiding activiteiten), materiaal (meubilair, restmaterialen, computers/printers, kantoorartikelen enz.) en overig (bijv. faciliteiten of ruimte).

Hoe aanvragen?

Met uw eigen inlogaccount kunt u op de website van De Rijk van Nijmegen Uitdaging het hele jaar door uw aanvragen plaatsen. Uw aanvraag zal na goedkeuring op deze website geplaatst worden. Bedrijven kunnen rechtstreeks reageren op uw openstaande aanvragen. Aan het plaatsen van aanvragen zijn wel een aantal voorwaarden verbonden.
Kijkt u ook eens bij het actuele aanbod! Hier vindt u een overzicht van bedrijven aanbieden. U kunt reageren door een mail te sturen via de website van De Rijk van Nijmegen Uitdaging.

Beursvloer

Op de jaarlijkse Beursvloer in november kunt u ‘live’ matchen met maatschappelijk betrokken ondernemers. Om hieraan deel te nemen meldt u zich aan via de website van De Rijk van Nijmegen Uitdaging. Hier kunt u tevens aanvragen indienen via het Matchformulier. Na goedkeuring kunt u de aanvragen ophalen op de Beursvloer om te gaan matchen. 

Contact

Kijk voor meer informatie op  www.rijkvannijmegenuitdaging.nl

Of neem contact op met MeerVoormekaar, Jeanny Evers: 024-6418459.