Zoeken

Zoekopties wissen

Helga

Mijn aanbod is: Ik ga graag met mensen om, ik kook graag en ben flexibel in v eel dingen

Zorgzaam, Creatief

Mijn aanbod is: Graag wil ik wat betekenen voor andere mensen, me nuttig maken voor de maatschappij. Ik begeleid op de woensdagmiddag ouderen met knutselen,

koken

Mijn aanbod is: ik kan goed koken

meervoudig

Mijn aanbod is: Taal(Nederlands, Frans,Duits,Engels), tekenen/kalligrafie (MO-schrijfdidaktiek voor handschriftproblemen), EHBO (evenementen-EHBO, helpen en begeleiden van kinderen en volwassen), uitleggen en instructie geven, hulp bieden en luisterend oor zijn.

Een vriendelijk praatje voor een eenzame oudere, daar stop ik mijn rolstoel voor.

Mijn aanbod is: Ik kan me goed inleven in de eenzame (oudere) medemens. Ik ben vriendelijk, geduldig. Doe graag een spelletje. Ben in de gelegenheid om mensen te vervoeren met bus en lift maar kan niet lichamelijk ondersteunen. Mijn liefste wens is luisterboeken inspreken voor blinden maar ook voor iemand de krant voorlezen of samen op pad. Ik ben alleen zelf ook beperkt met mijn benen en energie dus het moet wel mogelijk zijn vanuit mijn rolstoel en niet te lang duren of te inspannend zijn.

Dhr.

Mijn aanbod is: Ik ben handig voor klusjes in en rond het huis.

Arnold van Schaijk

Mijn aanbod is: Als ervaren orderdesk- / inkoop- / administratief- / facilitair medewerker binnen heb ik afgelopen jaren ervaring opgedaan met diverse inkoopprocessen en tools, waaronder EBP en SAP. Mijn laatste functie was medewerker beslaghuis bij de Nationale Politie in Oss. Ik beschik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben goed in staat om zelfstandig als in teamverband te werken.

Voeding

Mijn aanbod is: Kennis over gezonde voeding. In het bezit van diverse diploma's en certificaten op voedingsgebied o.a. diploma gewichtsconsulente en HBO propedeuse voeding en dietetiek. Ruim 20 jaar werkervaring als voedingsassistente op afdeling dwarsleasierevalidatie. Ik ontwikkel zelf recepten, die ik heb gebundeld in twee boeken (volwassenen en kinderen).

PER DIRECT 24 u per week vrijwilligerswerk gezocht.

Mijn aanbod is: Behaalde opleidingen: Schoonheidsspecialiste Visagist Helpende zorg en welzijn Niveau 2 Omdat ik in behandeling ben voor jeugdtraumas en soms slecht in mij vel zit wil ik d.m.v vrijwilligerswerk wat te doen hebben zodat ik niet thuis zit te piekeren.

Chauffeur/Adviseur

Mijn aanbod is: Ik ben een gedreven hulpverlener, en doe graag ouderen adviseren m.n over bewust wonen.

Ervaren vrouw zoekt leuke uitdaging

Mijn aanbod is: Ik heb ervaring met de doelgroep ouderen, jongeren en kinderen op het gebied van dementie, psychogeriatrie, asielzoekers, lichamelijke en verstandelijke beperking. Ook heb ik ervaring als activiteitenbegeleider, huiskamerassistent, begeleider in de zorg, klassenassistent en woonbegeleider.

Omgaan met mensen

Mijn aanbod is: Vind het erg leuk om met mensen om te gaan. Maak makkelijk contact, kan onder druk werken. Communicatief vaardig. Kan vrij goed met computer overweg.

huishoud financiën

Mijn aanbod is: begeleiden en aanreiken van tips bij het op orde houden of brengen van de financiële huishouding. Ik denk aan ouderen en mensen met een uitkering. Ik ben goed in cijfertjes en ben jaren ervaringsdeskundige geweest en ben het nu weer.

Sandra

Mijn aanbod is: divers van juridisch tot praktisch. ik kan met allerlei type mensen omgaan ik sta open voor diverse activiteiten