Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Buurtambassadeur

WijWijchen

WijWijchen.nl is een online dorpsplein voor de wijken en dorpen in de gemeente Wijchen.
De buurtwebsite is een plek waar mensen uit Wijchen vinden en verbinden.
Je vindt er allerlei informatie en nieuws over je buurt. Het is een plaats om spullen te ruilen met buurtgenoten, hulp te vragen of aan te bieden en verhalen en foto’s over Wijchen te delen.
Een site voor én door Wijchenaren om mensen met elkaar in contact te brengen en alles wat er is en gebeurt in de buurt zichtbaar maken.

Sector
Overig

Ervaringsdeskundige inloopvrijwilliger

Ixta Noa

Je begeleidt vanuit je eigen ervaringen deelnemers met oa psychische kwetsbaarheden, lichamelijke beperking of chronische ziekte. Het kan gaan om een luisterend oor, gesprek of gewoon een veilige plek om even zichzelf te zijn. Soms individuele gesprekken maar ook gewoon aan tafel. Je coacht de deelnemers in stappen zetten, meer inzicht krijgen enz. Je begeleidt de inloop samen met één of twee andere vrijwilligers. Als inloopvrijwilliger heb je ook administratieve taken en huishoudelijke taken.

Sector
Zorg en Welzijn

2 a 3 kookvrijwilligers woensdagavond

GVO de Klup

Wij willen heel graag een kookgroep opzetten voor jongeren met een verstandelijke beperking (15-25 jr). Op dit moment wordt op maandag en dinsdagavond op GVO de Klup gekookt met een aantal deelnemers. Uitbreiding naar woensdag en specifieker voor jongeren is gewenst.
Wij zoeken 2 a 3 enthousiaste vrijwilligers voor deze activiteit!

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastouder gezocht!

's Heeren Loo Pleinzicht

Bij ’s Heeren Loo locatie Boldershof hebben zo’n 80 cliënten met een verstandelijke beperking een gastouder of gastfamilie. Dat zijn vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden met één van de cliënten. Voor enkele leuke, ondernemende cliënten in Wijchen is ’s Heeren Loo op zoek naar nieuwe gastgezinnen!

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillige voorlezers om romans en tijdschriften in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Jaarlijks maken we duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Sportmaatje gezocht!

's Heeren Loo Pleinzicht

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die af en toe met een bewoner van Pleinzicht (jongere cliënten) wil fietsen, voetballen of wandelen.

Sector
Zorg en Welzijn

Wil je samen met mij op stap?

's Heeren Loo Pleinzicht

Enkele cliënten willen graag een vrijwilliger om samen, 1x in de maand (ongeveer), leuke dingen te doen.
Samen een biertje drinken, samen een keertje stappen, een keertje naar de stad, of dierentuin.
Lijkt het jou leuk om dit samen met een van hen te doen neem dan contact op!

Sector
Zorg en Welzijn

fondsenwerver

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen

het binnenhalen van fondsen, contact onderhouden met bedrijven/personen die dmv die fondsen DZG steunen, informatie verstrekken.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

PR medewerker

Museum Kasteel Wijchen

U werkt mee aan het genereren van publiciteit en aandacht voor Museum Kasteel Wijchen en het vergroten van het bezoekersaantal; O.a. door:
- Uitvoering marketing- en communicatieplan;
- Onderhouden contact met alle media;
- Onderhouden website;
- Onderhouden en up to date houden van sociale media (Twitter/Facebook);
- Schrijven en versturen van persberichten en in- en externe nieuwsbrieven;
- Ontwikkelen en verspreiden posters/pr materiaal;
- Partners zoeken voor samenwerking.

Sector
Sport en Recreatie

Activiteitenbegeleider (m/v)

Museum Kasteel Wijchen

De kerntaak van de werkgroep Activiteiten, waar de begeleider deel van uit maakt, is het ontwikkelen en organiseren van een gevarieerd activiteitenprogramma aansluitend bij de museumthematiek gericht op zowel volwassenen als kinderen.

Sector
Sport en Recreatie

Gastvrouw/gastheer gezocht

Bibliotheek Wijchen

Wij zoeken mensen die op twee dagdelen per week willen werken als vrijwilliger in de functie gastvrouw/gastheer in de nieuwe bibliotheek in 't Mozaïek, Campuslaan 8 in Wijchen.
Diensten duren 3 uur en zijn op werkdagen:
9-12, 12-15, 15-18 uur
Vrijdagavond 18-21 uur
Zaterdag 10-13 en 13-16 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman/vrouw

MeerVoormekaar

De Hulpdienst van MEER Welzijn zoekt vrijwilligers voor tuinwerkzaamheden bij ouderen en chronisch zieken. Lichte werkzaamheden:ontkruid verwijderen; gras maaien; snoeiwerk enz.

Sector
Goede Doelen en Belangen

ICT medewerker

Wereldwinkel Wijchen

Het beheren van de computers, waaronder de kassacomputer. Inwerken en begeleiden van medewerkers in het kassasysteem.1e aanspreekpunt helpdesk.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/gastvrouw

Museum Kasteel Wijchen

U bent het gezicht van het museum - u ontvangt onze bezoekers en verstrekt informatie over de lopende exposities. Daarnaast zorgt u voor de verkoop van entreekaarten, winkelartikelen, thee/koffie. Verder houdt u toezicht in de museumzalen.

Sector
Sport en Recreatie

vrijwilligster voor de Kadohoek en de creatieve groep van de Driestroom

De Driestroom

Dagcentrum 't Mozaïek, gevestigd in SCEC 't Mozaïek, zoekt enthousiaste vrijwilligers, die beschikbaar zijn op een of meerdere ochtenden per werkweek. Het gaat om het runnen van onze Kadohoek, waar de zelfgemaakte creatieve producten verkocht worden.

Daarnaast zoeken we vrijwilligers die in het aangrenzende atelier willen assisteren op de groep.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger hospice, vrijwilliger terminale zorg thuis.

VPTZ, Hospice Wijchen

Ook u kunt uw medemens helpen in zijn laatste levensfase.

Bent u tevens geïnteresseerd om als vrijwilliger voor het nieuwe Hospice aan de slag te gaan?
Bel voor informatie met Jessica Reijnen of Ineke de Jong 024- 6414905

Sector
Zorg en Welzijn

Cultureel maatje gezocht in Wijchen.

IrisZorg

Wij zijn op zoek naar een maatje voor een vriendelijke, rustige man woonachtig in Wijchen met passie voor cultuur. Zo houdt hij van klassieke muziek, kunst, musea en kastelen bezoeken. Graag zou hij dit willen delen met een maatje. Hij vindt o.a. ook fijn om samen een kopje koffie te drinken of een terrasje te pakken.

Sector
Zorg en Welzijn

Kookvrijwilliger voor maandagavond

GVO de Klup

Wij zijn per direct op zoek naar een vrijwilliger die graag kookt. Onze kookgroep op maandag bestaat uit 2 groepen (de ene week kook groep 1, de andere week groep 2) momenteel bestaan de groepen uit ongeveer 6 deelnemers met een verstandelijke beperking. Je hebt 1 a 2 collega vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn