Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Buurtambassadeur

WijWijchen

WijWijchen.nl is een online dorpsplein voor de wijken en dorpen in de gemeente Wijchen.
De buurtwebsite is een plek waar mensen uit Wijchen vinden en verbinden.
Je vindt er allerlei informatie en nieuws over je buurt. Het is een plaats om spullen te ruilen met buurtgenoten, hulp te vragen of aan te bieden en verhalen en foto’s over Wijchen te delen.
Een site voor én door Wijchenaren om mensen met elkaar in contact te brengen en alles wat er is en gebeurt in de buurt zichtbaar maken.

Sector
Overig

Begeleider moestuinproject DemenTalent

MeerVoormekaar

Vind je het leuk om deel uit te maken van een geïnspireerde groep mensen waarbij ontmoeten centraal staat en “moestuinen” bijzaak is?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het project DemenTalent zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om op donderdagochtend o.a. ouderen met beginnende geheugenproblemen te begeleiden in de moestuin.

Je bent welkom op donderdag tussen 9 en 12 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuning bij activiteiten

ZZG Zorggroep Woonservice gebied Wijchen Noord

Voor activiteiten in 't Kompas (Meander) zoeken we vrijwilligers voor de spelletjesmiddag op dinsdag, ondersteuning bij de filmochtend op woensdag, en vrijwilligers voor de groenomgeving.

Ook cliënten bezoeken/praatje maken/wandeling maken,is erg welkom.

Ondersteuning bij koffiebijeenkomsten om de week op zaterdagmiddag!!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilliger Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastouder gezocht!

's Heeren Loo Pleinzicht

Bij ’s Heeren Loo locatie Boldershof hebben zo’n 80 cliënten met een verstandelijke beperking een gastouder of gastfamilie. Dat zijn vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden met één van de cliënten. Voor enkele leuke, ondernemende cliënten in Wijchen is ’s Heeren Loo op zoek naar nieuwe gastgezinnen!

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillige voorlezers om romans en tijdschriften in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Jaarlijks maken we duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

fondsenwerver

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen

het binnenhalen van fondsen, contact onderhouden met bedrijven/personen die dmv die fondsen DZG steunen, informatie verstrekken.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

PR medewerker

Museum Kasteel Wijchen

U werkt mee aan het genereren van publiciteit en aandacht voor Museum Kasteel Wijchen en het vergroten van het bezoekersaantal; O.a. door:
- Uitvoering marketing- en communicatieplan;
- Onderhouden contact met alle media;
- Onderhouden website;
- Onderhouden en up to date houden van sociale media (Twitter/Facebook);
- Schrijven en versturen van persberichten en in- en externe nieuwsbrieven;
- Ontwikkelen en verspreiden posters/pr materiaal;
- Partners zoeken voor samenwerking.

Sector
Sport en Recreatie

Activiteitenbegeleider (m/v)

Museum Kasteel Wijchen

De kerntaak van de werkgroep Activiteiten, waar de begeleider deel van uit maakt, is het ontwikkelen en organiseren van een gevarieerd activiteitenprogramma aansluitend bij de museumthematiek gericht op zowel volwassenen als kinderen.

Sector
Sport en Recreatie

Gastvrouw/gastheer gezocht

Bibliotheek Wijchen

Wij zoeken mensen die op twee dagdelen per week willen werken als vrijwilliger in de functie gastvrouw/gastheer in de nieuwe bibliotheek in 't Mozaïek, Campuslaan 8 in Wijchen.
Diensten duren 3 uur en zijn op werkdagen:
9-12, 12-15, 15-18 uur
Vrijdagavond 18-21 uur
Zaterdag 10-13 en 13-16 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman/vrouw

MeerVoormekaar

De Hulpdienst van MEER Welzijn zoekt vrijwilligers voor tuinwerkzaamheden bij ouderen en chronisch zieken. Lichte werkzaamheden:ontkruid verwijderen; gras maaien; snoeiwerk enz.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastheer/gastvrouw

Museum Kasteel Wijchen

U bent het gezicht van het museum - u ontvangt onze bezoekers en verstrekt informatie over de lopende exposities. Daarnaast zorgt u voor de verkoop van entreekaarten, winkelartikelen, thee/koffie. Verder houdt u toezicht in de museumzalen.

Sector
Sport en Recreatie

vrijwilligster voor de Kadohoek en de creatieve groep van de Driestroom

De Driestroom

Dagcentrum 't Mozaïek, gevestigd in SCEC 't Mozaïek, zoekt enthousiaste vrijwilligers, die beschikbaar zijn op een of meerdere ochtenden per werkweek. Het gaat om het runnen van onze Kadohoek, waar de zelfgemaakte creatieve producten verkocht worden.

Daarnaast zoeken we vrijwilligers die in het aangrenzende atelier willen assisteren op de groep.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger hospice, vrijwilliger terminale zorg thuis.

VPTZ, Hospice Wijchen

Ook u kunt uw medemens helpen in zijn laatste levensfase.

Bent u tevens geïnteresseerd om als vrijwilliger voor het nieuwe Hospice aan de slag te gaan?
Bel voor informatie met Jessica Reijnen of Ineke de Jong 024- 6414905

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger Hulpdienst

MeerVoormekaar

De vrijwillige hulpdienst, zeer diverse werkzaamheden! Momenteel zijn wij vooral op zoek naar vrijwilligers voor bezoekwerk bij ouderen!
Verder o.a. tuinonderhoud, vervoer en begeleiding, klusjes.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger Publieksbegeleider bij het muZIEum Nijmegen (weekend)

muZIEum

Bij het MuZIEum is geen dag hetzelfde: je ontvangt samen met alle gidsen en publieksbegeleiders een grote groep leerlingen, op een andere dag zijn het gezinnen met kinderen of bedrijfsuitjes.
Een leuke functie voor jou?
De missie van het MuZIEum is het overbrengen van kennis en vergroten van begrip voor visueel beperkte mensen en ook wil de organisatie haar bezoekers een bijzondere dag bieden. Aan jou de taak om de bezoekers te begeleiden tijdens een unieke belevenis.

Sector
Kunst en Cultuur

Begeleiders Blauwe Vogels

GVO de Klup

De Blauwe Vogels is een avonturengroep voor kinderen, jongeren en senioren met een verstandelijke beperking, die elke maand een avontuur beleven middels spelletjes, boswandelingen, zang, dans, muziek en ga zo maar door. Voor de Blauwe Vogels is niets te gek!

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid GVO de Klup (secretariaat)

GVO de Klup

Het dagelijks bestuur van GVO de Klup bestaat uit een voorzitter, secretaris (vacature), penningmeester en 2 bestuursleden die ieder hun eigen aandachtsgebied hebben. Het bestuur vergadert maandelijks over alle onderwerpen die onze doelgroep raken en die effect hebben op de toekomst, de bedrijfsvoering en de activiteiten van GVO de Klup. Het toezicht houden op de (operationele) bedrijfsvoering valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur.

Sector
Hulpverlening

begeleider musicalgroep

GVO de Klup

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de musicalgroep op donderdagavond van 19.00-21.30 uur. Samen met collega vrijwilligers en ongeveer 9 deelnemers oefenen jullie wekelijks aan een leuke musical (dit jaar gaat de musical over het circus). Er wordt naar een echte voorstelling met veel bezoekers gewerkt!

Sector
Zorg en Welzijn

inval begeleider Blauwe Speklap (restaurant)

GVO de Klup

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om op invalbasis te helpen bij de Blauwe Speklap. Op de eerste donderdag van de maand wordt GVO de Klup omgetoverd tot een restaurant! Deelnemers (met verstandelijke beperking) koken samen met vrijwilligers voor 20 gasten. Je komt op de invallijst te staan en hoeft dus niet elke maand beschikbaar te zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Chef-kok Blauwe Speklap Restaurant

GVO de Klup

Op zoek naar een zelfstandige/ creatieve kok die leiding kan geven in de keuken. Op de eerste donderdag van de maand wordt GVO de Klup omgetoverd tot een heus restaurant! Deelnemers (met verstandelijke beperking) koken samen met vrijwilligers voor 20 gasten Kun jij leiding geven en goed samenwerken? heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Dan is dit wellicht een leuke vrijwilligers-job voor jou!

Sector
Zorg en Welzijn

Kookvrijwilliger voor dinsdagavond

GVO de Klup

Elke dinsdag avond wordt er gekookt met en voor een groep mensen met een verstandelijke beperking
- Samen het eten voorbereiden
- Samen de tafel dekken
- Eten
- Kletsen
- Opruimen/afwassen.

Je zorgt ervoor dat iedereen een taakje heeft die hij/zij leuk vindt. De groep bestaat uit ongeveer 8 deelnemers (en 1 a 2 collega vrijwilligers)

Sector
Zorg en Welzijn