Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Verkeersregelaars gezocht

Wijchense Verkeersregelaars

Voor diverse evenementen in de gemeente Wijchen zijn wij op zoek naar verkeersregelaars. De verkeersregelaars volgen een cursus 'verkeer regelen' voordat zij ingezet worden.
Werktijden variëren afhankelijk van het evenement.

Sector
Evenementen

Begeleider jongerensoos

GVO de Klup

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gezellige en creatieve begeleider voor onze jongerensoos.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider moestuinproject DemenTalent

MeerVoormekaar

Vind je het leuk om deel uit te maken van een geïnspireerde groep mensen waarbij ontmoeten centraal staat en “moestuinen” bijzaak is?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het project DemenTalent zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om op donderdagochtend o.a. ouderen met beginnende geheugenproblemen te begeleiden in de moestuin.

Je bent welkom op donderdag tussen 9 en 12 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

HELP ... ik zoek een mentor

SCHOOL'S COOL WIJCHEN

Help ... ik zoek een mentor!
Een mentor die mij kan helpen met de eerste stappen op de middelbare school.
Een mentor die mij kan helpen en ondersteunen
bij het LEREN-LEREN, huiswerk maken, plannen, organiseren en omgaan met een agenda.
Maar ook .... een mentor met wie IK kan kletsen over alles wat ik meemaak op school!!!

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Gastouder gezocht!

's Heeren Loo Pleinzicht

Bij ’s Heeren Loo locatie Boldershof hebben zo’n 80 cliënten met een verstandelijke beperking een gastouder of gastfamilie. Dat zijn vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden met één van de cliënten. Voor enkele leuke, ondernemende cliënten in Wijchen is ’s Heeren Loo op zoek naar nieuwe gastgezinnen!

Sector
Zorg en Welzijn

Docent Fietscursus Anderstaligen

MeerVoormekaar

Een groep van maximaal 10 anderstalige vrouwen wil graag leren fietsen en leren deel nemen aan het verkeer.
Voor begeleiding van deze groep is MEER Welzijn Wijchen op zoek naar een enthousiaste fietsdocent

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwillige voorlezers om romans en tijdschriften in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Jaarlijks maken we duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

fondsenwerver

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen

het binnenhalen van fondsen, contact onderhouden met bedrijven/personen die dmv die fondsen DZG steunen, informatie verstrekken.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Gastvrouw/gastheer gezocht

Bibliotheek Wijchen

Wij zoeken mensen die op twee dagdelen per week willen werken als vrijwilliger in de functie gastvrouw/gastheer in de bibliotheek in 't Mozaïek, Campuslaan 8 in Wijchen.
Diensten duren ongeveer 4,5 uur en zijn op werkdagen:
9.00-13.30 en 13.15-17.30 uur
Vrijdagavond 17.30-20 uur
Zaterdag 10-14 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman/vrouw

MeerVoormekaar

De Hulpdienst van MEER Welzijn zoekt vrijwilligers voor tuinwerkzaamheden bij ouderen en chronisch zieken. Lichte werkzaamheden:ontkruid verwijderen; gras maaien; snoeiwerk enz.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwilliger hospice, vrijwilliger terminale zorg thuis.

VPTZ, Hospice Wijchen

Ook u kunt uw medemens helpen in zijn laatste levensfase.

Bent u tevens geïnteresseerd om als vrijwilliger voor het nieuwe Hospice aan de slag te gaan?
Bel voor informatie met Jessica Reijnen of Ineke de Jong 024- 6414905

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger Hulpdienst

MeerVoormekaar

De vrijwillige hulpdienst, zeer diverse werkzaamheden! Momenteel zijn wij vooral op zoek naar vrijwilligers voor bezoekwerk bij ouderen!
Verder o.a. tuinonderhoud, vervoer en begeleiding, klusjes.

Sector
Zorg en Welzijn

Pannenkoek/filmavond vrijwilliger

GVO de Klup

Voor onze pannenkoek en filmavond (2e vrijdag in de maand) zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om anderen een onbezorgde gezellige avond te geven.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger in het groen

Groene Kidsintown In het bos

Voor een buitenschoolse opvang in de natuur zoeken we een vrijwilliger met passie voor de natuur en kinderen. Het betreft een functie op dinsdagmiddag van circa 13.30 uur tot 18.00 uur.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilligers voor welzijnsbezoek aan 70+ers in Wijchen

MeerVoormekaar

MeerVoormekaar gaat in 2018 starten met welzijnsbezoeken aan 70+ers in de gemeente Wijchen. Alle ouderen krijgen een uitnodiging. Ze beslissen zelf of ze willen deelnemen en worden op afspraak bezocht door een vrijwilligersduo. Met behulp van een vragenlijst komt het tot een gesprek waarin vooral het welzijn van de oudere aan bod komt.

Sector
Zorg en Welzijn

begeleider computeren met mensen met een verstandelijke beperking

GVO de Klup

Op GVO de Klup is er elke zaterdag van 10.00-12.00 uur computeren. De computer-activiteit bestaat uit ongeveer 4 deelnemers met een verstandelijke beperking. Er is enige mate van zelfstandigheid, maar jij als vrijwilliger ondersteunt hen als zij er niet uit komen. Je hoeft dus geen computerexpert te zijn. Je werkt samen met een collega-vrijwilliger. Samen zorgen jullie voor een ontspannen en gezellige sfeer!

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleiders Blauwe Vogels

GVO de Klup

De Blauwe Vogels is een avonturengroep voor kinderen, jongeren en senioren met een verstandelijke beperking, die elke maand een avontuur beleven middels spelletjes, boswandelingen, zang, dans, muziek en ga zo maar door. Voor de Blauwe Vogels is niets te gek!

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid GVO de Klup (secretariaat)

GVO de Klup

Het dagelijks bestuur van GVO de Klup bestaat uit een voorzitter, secretaris (vacature), penningmeester en 2 bestuursleden die ieder hun eigen aandachtsgebied hebben. Het bestuur vergadert maandelijks over alle onderwerpen die onze doelgroep raken en die effect hebben op de toekomst, de bedrijfsvoering en de activiteiten van GVO de Klup. Het toezicht houden op de (operationele) bedrijfsvoering valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur.

Sector
Hulpverlening

begeleider musicalgroep

GVO de Klup

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de musicalgroep op donderdagavond van 19.00-21.30 uur. Samen met collega vrijwilligers en ongeveer 9 deelnemers oefenen jullie wekelijks aan een leuke musical (dit jaar gaat de musical over het circus). Er wordt naar een echte voorstelling met veel bezoekers gewerkt!

Sector
Zorg en Welzijn

inval begeleider Blauwe Speklap (restaurant)

GVO de Klup

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om op invalbasis te helpen bij de Blauwe Speklap. Op de eerste donderdag van de maand wordt GVO de Klup omgetoverd tot een restaurant! Deelnemers (met verstandelijke beperking) koken samen met vrijwilligers voor 20 gasten. Je komt op de invallijst te staan en hoeft dus niet elke maand beschikbaar te zijn.

Sector
Zorg en Welzijn