Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

organiseren

Mijn aanbod is: Ik ben in de zorg werkzaam en werk zelfstandig. Ik vervoer mensen en verzorg hen.
Default person

Enthousiaste vrijwilliger

Mijn aanbod is: Ik ben erg sociaal en mensgericht. Door ziekte ben ik tijdelijk uit de running geweest. Maar nu wil ik graag weer opbouwen richting werken en denk dat vrijwilligers werk een mooi opstapje is.
Default person

Thuiszorg

Mijn aanbod is: Ik heb ooit gewerkt in de thuiszorg als huishoudelijke hulp. Dus ik heb ervaring met het omgaan van (oudere) clienten. Verder wil ik graag meer ervaring opdoen zodat ik in de toekomst meer te bieden kan geven in de zorg en zonodig bijscholen.
Default person

talenkennis en Juridisch

Mijn aanbod is: Als het gaat om talen spreken vrienden en familie over mijn naam. Ik heb kennis van 5-6 talen. ik kan goed uitleggen en dingen verstaanbaar maken. Kennis van het juridische vlak heb ik ook en ben ik ook in toepasbaar. Een glimlach en een positieve persoonlijkheid straalt altijd goede energie uit.
Default person

Typewerkzaamheden / Verslagen maken (vanuit huis)

Mijn aanbod is: Ik kan met mijn snelle typevaardigheid, vele verslagen maken op de pc. Aangezien ik chronisch ziek ben en veel aan huis gebonden ben, zoek ik soortgelijk vrijwilligerswerk dat ik vanuit huis kan doen. Ik werk zeer netjes accuraat en kan alles snel weer afleveren!
Default person

Elektrotechnicus

Mijn aanbod is: Ik ben een sociaal, rustig en leergierig persoon op zoek naar dagbesteding in kader van vrijwilligerswerk. Ervaring: elektrotechniek en werken in de zorg in ziekenhuizen.
Default person

Ervaren netwerkbouwer

Mijn aanbod is: Mijn naam is ritchie Ik heb jaren ervaring met computers en netwerken bouwen repareren installeren word excel alles wat met computers te maken heeft Verder heb ik een grote passie dat is muziek ben jaren lang dj geweest of ik zong wel eens ik hou van dieren en dieren houden van mij
Default person

Denise

Mijn aanbod is: Ik heb veel ervaring in de horeca, wat mag betekenen dat ik sociaal, hardwerkend en betrouwbaar ben. Ik hou van mensen en dieren helpen waar ik kan, heb een gezond zelf-denkend vermogen en ben precies. ' Afspraak is afspraak, en in overleg is veel mogelijk.' Dat is hoe ik erover denk :)
Default person

Secretaresse

Mijn aanbod is: Ik kan goed organiseren, ben een kei in notuleren. Ben flexibel en kan me goed inleven in situaties. Ben een meedenker en goed in het zoeken naar oplossingen.
Default person

Alies Reijnen

Mijn aanbod is: Ik ben flexibel, enthousiast, leergierig, sociaal, vriendelijk naar mensen en zelden chagrijnig.
Default person

Op zoek naar onderteunende functie

Mijn aanbod is: Ik ben een ervaren dienstverlener met een sociaal hart. In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als recruiter. Mensen helpen, motiveren en positief stemmen is daarbij de belangrijkste competentie geweest. Sinds twee jaar ben ik werkloos en kan moeilijk in deze regio betaald werk vinden. Ik kan snel aanpassen, inspringen en werk graag met een positief team.
Default person

Multitalent! Kunstdocent, museum medewerker, backoffice en gastvrouw

Mijn aanbod is: Opgeleid als kunstdocent, heb ik veel praktische vaardigheden maar ook kennis met betrekking tot het onderwijs, kunst, cultuur. Door mijn interesse in mensen en het coachen van hen zijn mijn sociale kwaliteiten goed ontwikkeld. Ik heb grote liefde voor geschiedenis en religie en het bezoeken van musea. Ik kan boekhouden, en ervaring met verschillende boekhoudpakketten. Ik ben een duizendpoot met veel verschillende vaardigheden die van aanpakken weet.
Default person

voedingscoach ouderen

Mijn aanbod is: Ik ben gewichtsconsulente en voedingscoach speciaal voor de ouderen. Beweging en voeding is van groot belang als je ouder wordt.
Default person

spelbegeleiding, creatief (stageplek)

Mijn aanbod is: Ik ben bezig met een cursus Spelbegeleiding, hiervoor ben ik op zoek naar een stageplek waar ik activiteiten kan doen en helpen organiseren met kinderen. Ik ben creatief, goed met knutselen, naaien, schrijven, schilderen, tekenen etc. Ik heb veel ervaring met kinderen, vooral met verstandelijke beperking.
Default person

Engels, Fotografie, Filmkennis

Mijn aanbod is: Ik heb een jaar in Amerika gestudeerd, lees veel in het Engels en vind het een mooie taal en vind het leuk om mijn kennis hierin te delen. Ik heb de studie Fotografische Vormgeving in 2012 afgerond en vind het leuk om mijn kennis en het creatieve proces dat hoort bij fotografie te delen. Ik heb altijd een passie gehad voor films, mijn filmkennis is behoorlijk breed en zou hierin ook een bijdrage kunnen doen.
Default person

ICT-Engels-gitarist

Mijn aanbod is: Vooral heb ik kennis op het vlak van ICT, zowel van hardware(bijvoorbeeld het in elkaar zetten van computers), software(kennis voor het werken met programma's zoals Microsoft office en ondersteuning & hulp met het Windows besturingssysteem) en programmeren(het maken van programma's en websites in diverse programmeer talen). Hiernaast ben ik ook een zelfgeleerde gitarist, heb ik kennis van het bewerken van materialen met hand en elektrisch gereedschap en een sterke kennis van de Engelse taal.